10 Ekim 2012 Çarşamba

Hangi Öğreti Bana Uygun?



O kadar çok spirituel çalışma var ki! Bazen “Hangisi etkilidir?” ya da “Hangisi bana iyi gelir?” sorusuna cevap bulmakta zorlanabiliriz. Aslında sipirütuel çalışmaların hepsi güzeldir. En güzeli de ruhumuza ait olanı bulmaktır. Peki, ruhumuza ait olan öğreti nasıl bulunur?

Eski kadım bilgeler; hava elementini temsil eden nefesin, bilinçaltını süpürerek zihni arındıracağına ve sonrasında ise içimizdeki bilgeliğin aktive olacağına inanırlardı. Nefes tek başına bir öğreti olmayabilir ama bilgelerin söylediği gibi ruhumuza ait olan öğretinin yaşamımıza girmesi için gerekli zemini hazırlar. Öncelikle bağısıklık sistemimizi kuvvetlendirir, fiziksel olarak sağlığımızı düzene sokar, enerjimizi yükseltir. Ve bu şekilde sağlığımızla ilgili endişeler azalır. Sağlığımızla ilgili endişelerin yok olması zihinsel ve duygusal enerji alanımızda bir miktar boşluk oluşturur. Bu boşluk ile yeni fikir ve farkındalıklar için yer açılmış olur. Şimdide olan daha net görülür. İşte o zaman size uyan öğreti her ne ise karşınıza çıkıverecektir.

Bundan sonrasında yapılacak tek şey bilgeliğinizin size sunduğu öğretiyi uygulamaktır. Bazılarımız bu aşamada zorlanabilir. Nefes bu aşamada da “Hızır gibi” imdadınıza yetişecek ve seçtiğiniz yolda ilerlemenizi sağlayacak gücü size sağlayacaktır. Tabii Seçerseniz!!



Sevgiler

Gerçeğiniz arzu ve isteklerinizdir.

www.yourwishisyourreality.com








Hiç yorum yok:

Yorum Gönder