4 Mart 2018 Pazar

Sizi En Çok Ne Kurtarır?

İlk defa dünyaya geldiğinizde güvenli ve sıcacık bir ortamdan, serin, ışık dolu bir ameliyathaneye gözlerinizi açtığınızda yaşadığınız travmayı saymazsak yaşam çok güzeldir. Birileri sürekli sizi koklayıp, sarmalar. Kıkırdamanızın bile özel bir çekim alanı vardır. Karşınıza çıkan insanların hemen gözdesi olursunuz. Etrafınızda, altınız açıldığında yanlışlıkla dışarıya çişinizi yapmış olsanız dahi sizi sevmeye devam edecek, sizin için yaşamını feda edecek bir sürü insan bulunur. Bebekken geçirdiğiniz günlerin tümü çok renklidir. O zaman ki hayatınıza bu rengi katan, her şeye kadir olan koşulsuz sevgidir

Büyümeye başladığınızda, sevgili büyükleriniz önemli bir plandan bahsetmeye başlarlar. Bu planın adı dünyaya hazırlanma planıdır. Travma yaratacak cinsten olduğu bilinse bile bu plan uygulanır. Amaç, sizi dış dünyadan korumaktır. Fiziksel büyümenin yanında iç gücünüzün de gelişeceği gerçeği göz ardı edilerek negatif enerjilerin gücünden faydalanılır. Bunun içinde çoğunlukla şu tarz komutlar verilir.

“Problemlerini tek başına çöz, bana gelme”,
“Çalışmazsan adam olamazsın”,
“Okulunu bitirmezsen bankta yaşayan evsiz insanlar gibi olursun, sana kimse iş vermez”,
 “Tembel insanlarla arkadaşlık etme, sende tembel olursun”

Koşulsuz sevgiyi deneyimlemek adına verilen tüm komutlara harfiyen uymaktan başka çareniz yoktur. Negatif enerjinin gücü tartışılmazdır. Sürekli korku ve endişeyle hareket eder, keyif almanızı sağlayacak olan eğlenmenin nasıl bir his olduğunu unutursunuz. Zamanla bir şeylere sahip olmaya o kadar çok zaman ayırırsınız ki olmaya vakit kalmaz. Dünyaya geliş sebebinizi, sevgiyi unutursunuz. Öyle ki beş duyunuz size sadece karmaşa ve savaşı göstermeye başlar. Elinizden geleni yapmış olsanız dahi bir türlü koşulsuz sevgiyi hissedemezsiniz.

Koşulsuz sevginin bebekken daha çok hissedilmesinin sebebi negatif enerjilerden bir haber olmanızdır. Dünyaya geldikten sonra bir ya da iki sene süresince negatif enerjiler olmaksızın deneyimlediğiniz koşulsuz sevgi bir ömre bedeldir.


Koşulsuz sevgi boş bir hayal değildir, her zaman bizimle olacaktır. Şimdilerde tüm sıkıntılara son verecek olan da odur. Fakat negatif enerjilerle o kadar çok haşır neşir oluruz ki onu hissetmek zorlaşır. Aslında koşulsuz sevgiyi hissetmek için kullandığımız metot yanlıştır. Yapılması gereken durmaktır. Bir şeylere sahip olmak yerine olmaya zaman ayırdığımızda koşulsuz sevgiyi tekrar hissedebiliriz. Sadece buna inanmak bile hayat kurtaracaktır.

Her Daim Sevgi ve Işıkla 
www.nefestr.com


.. Daha Fazla Kazanmaktansa, Daha Fazlası Olmaya Talip ol!.. Oscar Romero

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder