1 Aralık 2016 Perşembe

Transformal Nefes® Nedir ?


 Bu yazımda  transformal nefesle ilgili daha önceki yıllarda paylaştığım bilgileri, tekrar paylaşmak istiyorum

Transformal nefes, kişinin kendi kendini şifalandırabileceği en güçlü şifa tekniklerinden biridir.  Bu kadar güçlü olmasının sebebi nefesle birlikte bedendeki yaşam enerjisi ile çalışmasıdır. Transformal nefes tekniği, Dr. Judith Kravitz tarafından keşfedilmiştir.

Transformal Nefesin üç seviyesi vardır. Birinci seviye kısıtlanmış nefes kalıplarını açmak , temizlemek ve daha etkin ve kolay nefes almayı öğrenmekle ilgilidir.  Kişi nefesini açarak bedenin doğal iyileştirme kabiliyeti için gerekli olan enerji ve desteği alarak iyiliği alma ve yaşam kapasitesini büyük ölçüde arttırır.

Transformal Nefes’in ikinci düzeyi nefesin kısıtlanmasına sebep olan bilinçaltındaki travma ve olumsuzlukların iyileştirilmesi ile ilgilidir. Nefesin kısıtlı olduğu yerlere nefes alarak travma ve olumsuzlukların enerji bedeninizdeki etkisini azaltabilirsiniz. Ve böylece deneyimleriniz içindeyken kapalı bir nefes yerine açık bir nefes içinde kalırsınız. Açık nefes sayesinde düşünce ve duygular bütünlenecek ve kalıcı olarak daha yüksek bir enerji frekansına dönüşecektir.

Bilinçaltının alt kısımları bir kez açılmaya ve temizlenmeye başladığında, ruh ya da manevi farkındalığın yer aldığı düzey olan bilinçaltının daha yüksek düzeylerine bir açılım yaratılır

Her Transformal Nefes seansı, bu üç seviyenin gerçekleşmesi üzerinedir. Ancak her bir düzeyde geçirilen süre kişinin ihtiyaçları doğrultusunda belirlenir. Her nefes seansı ile birlikte daha çok hafifler ve arınırsınız. Daha fazla neşe ile illüzyonların ardına bakabilme ve içsel rehberinizi takip etme yeteneğinizi arttırırsınız.

Transformal Nefes Çalışması yaşam gayretiniz içinde daha güçlü ve sevinçli bir hayat yaşamak için kullanabileceğiniz en değerli tamamlayıcı tekniklerden biridir. Henüz tanışmadıysanız gündeminize almanın tam zamanı...  

Her Daim Sevgi ve Işıkla
www.Nefestr.com



KAYNAK: Dr. Judith Kravitz’in “Derin nefes al, neşeyle kal” kitabı

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder