22 Ağustos 2012 Çarşamba

Yaşam Borsasında Günü Yükseliş ile Kapatmak İster Misiniz?


Halka açık şirketler hisse değerlerini arttırmak için yatırım yapar, kısa ve uzun vadeli planlarının gerçekleşmeleri izler, uluslararası kurumlarca onaylanmış kalite standartlarını benimser, etik kuralları benimsemeye v.s. önem verirler. Borsa değeri sürekli artan şirketlerin bir sürü takipçisi vardır, şirket hisselerine sahip olmak için sürekli uygun zamanı beklerler. Hisse senedi değerinde düşüş ya da artış gösteren şirketlerin durumunu yaşamdaki duruşumuzu benzetirim. Nasıl mı?

Finansal piyasalarda olduğu gibi yaşam borsasındaki değerimizi arttırdığımızda kendimizi daha değerli hissederiz. Kendimizi değerli hissettikçe hayatımızda yaşama dair daha çok netleşme, daha çok sevgi, mutluluk ve başarı egemen olacaktır. Peki, yaşam borsasındaki değerimizi nasıl arttırabiliriz?

Fazla risk almadan yaşam borsasındaki değerimizi arttıracak tek yatırım şekli “Doğal Nefes”’tir. Doğal nefes yaşamınıza girer girmez siz daha “neler olacak” diye düşünürken doğal nefes size bir anda bire beş hatta bire on kazandıracaktır. Bu değer artışının yaşamınızda yaratacakları ise şunlar olacaktır;



1-Derin ve tam nefes alış ile yaşamı tüm yönleri ile kabul etme hali kazanırsınız. Bu da size daha toleranslı olma hali kazandırır. Nefesin bedeninizdeki yarattığı enerjiyi anlama ve kabul etme hali yaşanır. Bu da fiziksel ve duygusal olarak tam kabul olarak kendini gösterir, Kişiselleştirme ve buna bağlı olarak geçmiş ve gelecekten yardım alma hali sona erer.

2-Nefes yaşam gücü ile beden arasındaki bağın görünür hale gelmesini sağlar. Bob Mandel “The Scıence of Enjoying the Rest of Your Life” adlı kitabında bu durumu çok güzel açıklamaktadır.

“Nefesi birleştirerek sindirilenleri ve bastırılanları serbest bırakırız. Sindirilenler (bilinçli içe atma)daha iyi hissetmek adına farkındalığımızın nahoş bir duygu ya da yargılayıcı düşüncelerden bilinçli bir şekilde geri çekilmesidir. Ne zaman bir şeyin yanlış olduğuna hükmetsek, bir sindirilme yaratırız. Bastırılanlar (bilinçsiz içe atma) ise bilincimizin acı veren dürtülerden, arzulardan ya da korkulardan bilinç dışı bir şekilde dışlanmasıdır”

3-Doğal nefes ile tam bir rahatlama hali yaşanır. Daha çok güven ve teslimiyet deneyimlenir. En önemlisi teslimiyetle birlikte sabır da gelişecektir. Sabırla birlikte endişeler etkisiz hale gelecektir. Bilinçaltının temizlenmesi ile yaşamın yeniden programlanmasıdır.

Unutmayın, doğal nefese döndüğünüzde hiçbir şey eskisi gibi olmayacak. Yaşam borsasındaki değeriniz arttıkça hem kendinize hem de çevrenizdekilere daha faydalı olmaya başlayacaksınız. Tabii böyle bir hale sahip olmak isterseniz….

Ama önce “Yaşam Borsasında Günü Yükseliş ile Kapatmak İster Misiniz?” sorusunu yanıtlamalısınız
Bir sonraki yazımda “Doğal Nefes” in öğretildiği en güçlü tekniklerden biri olan “Transformal Nefes “ den bahsedeceğim.



Sevgiler

Gerçeğiniz arzu ve isteklerinizdir.

www.yourwishisyourreality.com



Hiç yorum yok:

Yorum Gönder