30 Nisan 2014 Çarşamba

Bilinçli Niyet Etmek



Niyetiniz, hayatınızı nasıl yaşayacağınızı belirler. Niyet ettiğinizde niyetinizle ilgili olanlara doğru çekilirsiniz. Bu çekilme, altında mıknatıs, üstünde iğnelerin olduğu bir örtüyü hareket ettirdiğinizde toplu iğnelerin sürekli mıknatısın bulunduğu bölge civarında kalmasına benzer. Bu yüzden de niyetinizin içeriği çok önemlidir. Ancak genelikle bizi aşağıya çeken deneyimleri getirecek niyetler belirleriz. Bu da bilinçli olarak niyet etmediğimizin kanıtıdır.    
                         
Bilinçli niyetin gücünü, Dr. Masaru Emoto’nun sularla yaptığı çalışma çok net bir şekilde göstermektedir. Dr. Masaru Emoto kendi geliştirdiği teknik ile soğuk bir odanın içinde son derece güçlü bir mikroskop ve çok hızlı bir fotoğraf çekimi şekli ile su kristallerinin resimlerini çekmeyi başarmıştır. İçeriğinde sevgi kelimelerinin yer aldığı sözcüklerin söylendiği su kristallerin muhteşem güzellikte olduğu, kötü sözlerin söylendiği kristallerin şekillerinde bozulma olduğu görülmüştür.  Sevgi ve nefret sözcüklerinin su molekülleri üzerinde yaptığı bu değişikliğin bilimsel yönü tam olarak bilinmiyor olsa da bedeninizin büyük bir kısmının su olduğunu düşünürsek zihninizden geçen düşüncelerin bedeninize yaptıklarını artık siz tahmin edin.   
Deneyimlerinizin kalitesini arttırmak istiyorsanız niyetinizin kalitesine önem vermelisiniz.  Bunun için de şu an başınıza gelenlere bakarak aslında nasıl bir niyet içinde olduğunuzu tespit etmekle başlayabilirsiniz.

Bu çalışmayı yaptığınızda güzel şeylerle karşılaştıysanız çok şanslısınız demektir. Çıkan sonuç hoşunuza gitmediyse ve bundan sonrasında başınıza gelecekleri değiştirmek istiyorsanız aşağıdaki sözcük gruplarını dikkate alarak bilinçli bir niyet belirleyebilirsiniz.

Unutmayın siz düşündüğünüzden daha da güçlüsünüz!

Bilinçli olarak Sevgiyi seçersek niçin Nefreti yaşıyor Olalım ki?
Bilinçli olarak Uyumu seçersek niçin Kavga ve Savaş içinde Olalım ki?
Bilinçli olarak Barışı seçersek niçin Karmaşa içinde Olalım ki?
Bilinçli olarak Gülmeyi seçiyorsak niçin Üzüntü içinde Olalım ki?
Bilinçli olarak Şükran etmeyi, Takdir etmeyi seçersek niçin Çekişmeyi ve Yarışı seçiyor Olalım ki?
Bilinçli olarak Huzuru ve Rahatlığı seçersek niçin Acı çekiyor Olalım ki?
Bilinçli olarak Pozitif olmayı seçersek niçin Negatif içinde kalalım ki?

Her Daim Sevgi ve Işıkla


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder