17 Şubat 2013 Pazar

Alerjiler ve Nefes




Alerjileri olan insanlar aşırı hassas yapıya sahiptirler. Bir insanın aşırı hassas olması vücudunun toksik maddelerle yüklü olduğunun göstergesidir. Bilinçli nefes almak vücudu toksinlerden arındırır. Yapılan bir araştırma her gün aldığımız toksinlerin yüzde yetmişinin nefes ile atıldığını ortaya koymaktadır! Toksinlerin sadece küçük bir oranı ter, dışkı, idrar gibi yollarla atılır. Eğer nefes üst seviyede bir yeterlilikle yapılmazsa toksinlerden tam bir şekilde arınma gerçekleşmez.

Transformal Nefeste uyguladığımız diyafram nefesi vücut dokusunun temizlenmesine ve bağışıklık sisteminin güçlenmesine yardımcı olmaktadır. Bu da zamanla alerjilerin azalacağı anlamına gelir.Geçmişte tozlu ortamlarda bulunmaktan çok rahatsız olurdum. Burnum kaşınır, sürekli hapşırır, gözlerim yaşlarla dolardı. Sürekli yaptığım nefes çalışmaları sayesinde etraf tozdan kaynamadıkça geçmişte yaşadığımız fiziksel etkileri deneyimlemiyorum.

Alerjilerle ilgili başka bir örnek ise Elisabeth’ e ait. Elisabeth, nefesle olan deneyimini “Antidepresanları ve reçeteli alerji ilaçlarını ilk Transformal Nefes seansımı izleyen iki ay içerisinde bıraktım” şeklinde açıklamaktadır.

Sevgiler


www.yourwishsiyourreality.com











Hiç yorum yok:

Yorum Gönder