13 Eylül 2012 Perşembe

Mevsim Değişimlerinin Gücünden Faydalanmak



Mevsim değişimleri her zaman değişimi çağrıştırmıştır. Bu dönemler bize büyümenin, gelişmenin, potansiyelimizin yeni boyutlarını keşfetmenin, hizmet etmeyen kısıtlı inanç ve davranışları terk edebilmenin fırsatlarını sunar. Bu da “Değişim ve Yeniden Doğuş” anlamına gelir. Tam, derin ve açık nefes ve açık nefes ile birleştireceğiniz meditasyon ile “Yeniden Doğmak” kolaylaşacaktır.

Nasıl mı?
Nefes planladığınız aksiyonları kolayca almanızı sağlayacak şekilde zihninizi sakinleştirir, daha huzurlu hale getirir. Tüm sorun ve sınırlamalardan kurtulduğunuzda, daha önce korku ve endişelerle meşgul olan muazzam bir enerjiyi serbest bırakırsınız. Nefes ile birlikte yapacağınız meditasyona devam ettiğiniz sürece bu hal “ kalıcı” hale gelecektir. Dingin ve huzurlu bir zihinle yaşamın her anını meditasyondaymış gibi farkında olarak yaşarsınız. Bu da hoşunuza gitmeyen deneyimlerin gerçek sebebini fark etme hali getirir. Böylelikle “değişim ve yeniden doğuş kolaydır” söylevinin doğruluğu da kanıtlanmış olur.
Kısaca gerçek sır “ Nefes” tir. Bir kez nefes açıldığında yaşamda değişimi kabul etmek, gerçeğinize dönmek mümkün hale gelir. Bunun sebebi nefesin içinizdekini ifade edebilmeniz için tarafsız bir zemin hazırlamasıdır. Ancak adım atma sorumluluğu her zaman olduğu gibi sizdedir. Zaten bu durum farklı olsaydı dünyaya gelerek bizi onurlandıran kutsal kişiler bunu hepimiz adına yapmış olurlardı.

Artık bundan sonrasında karar sizin!
Sevgiler
Gerçeğiniz arzu ve isteklerinizdir.
www.yourwishisyourreality.com





(*) Bu yazımda yazmaya söz verdiğim Diyaframdan nefes almak konusuna bir sonraki yazımda değineceğim.





Hiç yorum yok:

Yorum Gönder